De Brug Oude Prenten

Welkom

[ A+ ] /[ A- ]

 

IMG_4667

IMG_4719

 

De Brug Oude Prenten / AntiekePrenten.nl

Heereweg 215 te Lisse.  

Telefoon;  0252-425622   of   06-1279 5231

Openingstijden; zie ‘Contact’.

Prijzen van de prent zijn inclusief lijstwerk & verzending.

De winkel van Marc van Brug is in het oude centrum van Lisse, aan het historische dorpsplein ’t Vierkant. Naast het museum van de Bollenstreek ‘De Zwarte Tulp’ en bij de diverse horecagelegenheden.

Wanneer u in het menu ‘Contact’ aanklikt treft u alle informatie over de fysieke winkel in Lisse.

In de winkel treft u met name streekgerelateerde oude prenten aan. Gravures, etsen en steendrukken van bolgewassen, dorpen in de Bollenstreek, diverse oude landkaarten van de regio en Nederland, maar ook van steden als Leiden en Amsterdam. Regelmatig heb ik ook medisch gerelateerde prenten en Japanse houtsnedes in huis. Arbeidsintensieve grafiek gemaakt en uitgegeven tussen eind 1500 tot begin 1900. Dus tot het moment dat de fotografie zijn vlucht nam.

Bent u op zoek naar een mooi cadeau, een toepasselijk relatiegeschenk of een fraaie originele historische prent aan uw muur, neem dan een kijkje in de online-collectie.

De prentencollectie die u ziet op deze site is niet alles wat ik in huis heb. Er is meer op voorraad. Al dan niet ingelijst.

Wetende dat mensen op zoek zijn naar een specifieke prent van een dorp, stad, landhuis, streek, bloem of welk onderwerp dan ook, bied ik u aan voor u op zoek te gaan. Met een goede beschrijving die u geeft via de e-mail, of via telefonisch overleg, ga ik vrijblijvend mijn best doen de gewenste prent te leveren.

U vindt uitsluitend originele oude prenten van hoge kwaliteit, die desgewenst snel, zorgvuldig en zuurvrij kunnen worden ingelijst.

 

 

Hieronder een selectie uit onze collectie: